torsdag 1. august 2013

På barnas premisser!

I dag var hyttefolket igjen klar for fjelltur. Vi fant imidlertid ut at dagens økt ikke skulle bli for langt, ei heller for bratt. Dette gjorde vi både på grunn av været som var ustabilt, i tillegg til at vi har med oss en meget bestemt 2 åring som snart har sett seg lei på å sitte i bæremeis.

Vi hadde ikke gått lang da sistnevnte tok styringen og ville ut av meisen. Heldigvis at vi hadde valgt den ruten vi hadde, da det var helt perfekt for henne å gå der. Turkomiteen måtte nøye seg med en kortere tur enn planlagt, men du verden for en opplevelse for minsten da hun så å si gikk hele veien. Da får heller lengde være lengde for de voksne! På denne måten skaper en mestring for de minste turdeltakerne og gjør at det er lettere for de å bli med neste gang. Og det er vel i grunn det som er hele poenget?












At det heller ikke går kjempe fort betyr etter min mening ingenting. De voksne får enda mer tid på å prate sammen og alle får vi enda mer tid til å trekke inn den herlige fjelluften. Vi har det vel uansett ikke travelt?

Dagens tur gikk til et sted som heter Slettø (Forollhogna nasjonalpark). På vei inn kjørte vi gjennom et landskap som var helt fantastisk etter min mening. Jeg legger ved noen bilder, slik at dere kan se!











Kanskje bare meg som er naturnerd, men synes uansett dette var verdt fotoplass! Både store og små var fornøyde med dagens tur. Og skal en ta innsatsen i betraktning er det ikke rart vi måtte stoppe for å kjøpe is på hjemveien. 

En belønning som aldri slår feil!

- Helsefrøken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar