mandag 29. juli 2013

Sommer i fjellet!



Endelig er nettet tilbake her oppe i bygda! Helsefrøken ventet i hele går på å få oppdatert, men dårlig vær gjorde at vi satt uten dekning hele gjengen. Selv om jeg innrømmer at jeg nok er i overkant avhengig av nett, som den blogger jeg er blitt, må jeg allikevel si det har sin sjarm å være fri fra både internett og telefon. En blir på en måte helt bekymringsfri.

Uansett, nettet er tilbake, bloggen kan oppdateres og solen skinner.  

I dag har vi vært på en fantastisk fjelltur. Pakket sekkene etter frokost og dro av sted. Kom ikke tilbake før 6 timer senere. Snakk om bra treningsøkt! Det er det som er bra med fjellferie, en får brukt kroppen på en måte en ikke får hjemme ved å gå i fjellet. I dag gikk vi opp til toppen av et fjell som heter Forollhogna. Det er 1332 m.o.h og kan anbefales på det sterkeste til alle som befinner seg i nærheten av Tynset.  På slutten gikk vi så å si rett opp og det må sies å være den perfekte styrkeøkten for både romper og lår. Ikke minst er det en naturopplevelse blant de sjeldne, helsefrøken pleier å si; shampo for kroppen, balsam for sjelen!

Jeg legger ved bilder fra dagens tur, så dere selv kan se hvor flott det er her oppe:

Langt der fremme kan dere skimte dagens mål.

Helsefrøken klar for langtur.

Ut på tur, aldri sur!



Viktig å få i seg nok drikke på tur. Ingenting smaker så godt som fjellvann!
I fjellet er det fortsatt snø.

Vi nærmer oss stadig målet. Utrolig flott i sommerfjellet.

Forollhogna 1332 m.o.h! Er det rart vi smiler?

Hele den spreke gjengen kom til topps!


Nå ligger vi kaputt på hytta! Jentene har satt mannfolka i arbeid på kjøkkenet. Ingenting smaker så godt som taco på en dag som denne.

Sommer i fjellet kan virkelig anbefales på det sterkeste.

- Helsefrøken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar