tirsdag 18. juni 2013

En litt sunnere grillmiddag!


Hva passer vel bedre enn grillings når man har gjester og solen skinner? Raskt går det også og det er virkelig et pluss når sultne små er klare for middag.

Ved å velge grillspyd kan du enkelt gjøre middagen sunn. Her er det bare å velge ut sunnere varianter som for eksempel kylling- og kalkunpølser, kyllingfileter og/ eller fisk i kombinasjon med dine favorittgrønnsaker. Det jeg syns er godt på grillen av grønnsaker er spesielt squash, paprika og tomater. Aubergine er også en annen favoritt på grillen hjemme hos oss! Hvis barna selv får lov til å sette sammen grillspydet sitt, er det også mye lettere å få de til å spise opp maten.

Ved siden av grillspydet serverte vi dag fullkorncouscous. Couscous er et alternativ til pasta og er laget av durumhvete som blades med vann og formes til korn. I fullkornsproduktet er ingen deler av kornet fjernet, slik at alt det nyttige beholdes.

Er du like glad i å grille som helsefrøken? Hvorfor ikke velge sunnere varianter og dermed nyte grillmaten med litt bedre samvittighet...?

- Helsefrøken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar