- 4-5 kyllingfileter
- 1 gul paprika
- 2 ss rapsolje
- 2 fedd hvitløk, revet
- 2 ts revet ingefær
- 10-12 sukkererter
- 1 boks kokosmelk
- 1 ts rød karripasta
- 1 ss honning
- saften av 1/2 lime
- 1 bunt brokkoli
- Maldonsalt og pepper
Garnityr : frisk koriander og natur- eller fullkornris
1. Skjær kyllingfiletene i terninger. Hell rapsolje i en bolle og ha i hvitløk, ingefær, salt og pepper. Legg i kyllingbitene og mariner dem i 10 minutter.
2. Skjær paprika, sukkererter og brokkoli i ønsket størrelse. Varm en wok eller stekepanne og brun kyllingbitene i et par minutter. Tilsett paprika og steg alt i ytterligere et par minutter, før du tilsetter kokosmelk, karripasta, honning og presset lime. La det koke i 10 minutter.
3. Ha brokkoli og sukkerterter oppi tilslutt og kok i ytterligere 3 minutter før servering. Smak ti med mer karripasta om nødvendig. Pynt med frisk koriander og server med natuer- eller fullkornris:)
Dette var godt, meget sunt og kan virkelig anbefales på det sterkeste.
Nå hiver helsefrøken seg over bøkene for siste gang dette skolesemesteret, i morgen er det nemlig eksamen!
Ønsker alle en sprek og spenstig kveld:)
- Vibeke
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar