- 400 g laks
- 1 stk paprika, finhakket
- 1 stk vårløk, finhakket
- 2 ss sesamfrø
- 2 ss fiberhusk
- saften av en lime
- 2 ss olje
- 1/2 ss maldonsalt
- 3 ss koriander, finhakket
- 1/2 chili uten frø, finhakket
- 1 eggehvitte (stivpiskes og røres i helt til slutt)
Ved siden av:
- polarbrød
- agurk
- tomant
- salat
- kesam/ cottage cheese eller yoghert naturell hvis man ønsker
Fremgangsmåte: Finhakk paprika, vårløk, koriander og chili bland med fisken (som også må kuttes i små biter).
Form burgerne til ønsket størrelse i panna og stek på forholdsvis sterk varme til de er gjennomstekt. Ca 3 min på hver side.
Tilsett sesamfrø, fiberhusk, lime, olje, salt og eggehvitten til slutt.
Form burgerne til ønsket størrelse i panna og stek på forholdsvis sterk varme til de er gjennomstekt. Ca 3 min på hver side.
Varm polarbrød og kutt salat, agurk og tomat som du serverer ved siden av. Dette er en glimrende måte å få barn til å spise mer fisk på.
Bon appetitt
- Vibeke
Tusen takk for deilig oppskrift, den skal testes! :)
SvarSlettSå hyggelig å høre House of Bulldogs! Var innom bloggen din, spennende å komme i gang! Selv begynte jeg kun for 2 uker siden. Gleder meg til å følge deg videre:) Klem
Slett