- 5-6 store poteter
- 5 gulerøtter
- 1 stk kålrot (medium str)
- 1 purreløk
- 4 vårløk
- 250 g sellerirot
- fullkornspasta
- kjøttboller (laget av karbonadedeig,1 egg, litt potetmel, salt og pepper)
- 2 stk kjøttbuljongterninger
- salt, pepper og persille
Alle grønnsakene kuttes, ha i buljong og dekk til med vann. Kok til grønnsakene blir møre. Tilsett kjøttbollene og vårløk. La suppen småkoke i ca 10 min. Smak til med salt og pepper, dryss over med ferskkuttet persille. Pasta kokes for seg. Retten lar seg forbrede dagen før ved å ha alle grønnsakene kuttet og kjøttbollene ferdig laget.
Enklere er det ikke:)
- Vibeke
MMmm denne så god ut helsefrøken :) leita faktisk på nettet i går etter akkurat en sånn oppskrift, så takk takk, den kom som bestilt! :)
SvarSlettBare hyggelig kjære deg:)
Slett