tirsdag 2. juli 2013

Enklere blir det ikke:)


Jeg har alltid vært fan av det som kan wokes. Enten det er fisk, kjøtt eller kylling. Vanligvis er det laks- eller kyllingwok som lages på dette kjøkkenet og her er det i grunn bare fantasien som setter en stopper. Tenkte allikevel jeg kunne dele oppskriften på min kyllingwok, som jeg har valgt å kalle kyllingwok ala helsefrøken.

Til ca 4 personer trenger du:

4 stk kyllingfilet
1 orange/gul paprika
1/2 squash
1/2 bunt brokkoli
2 ss soyasaus
2 ss sesamfrø
fullkornnuder
fersk koriander
1/2 ts provancekrydder

Kok nudler.
Kutt kyllingen i terninger, wok de først for seg og krydre med provancekrydder.
Kutt grønnsaker i ønsket størrelse, tilsettes oppi pannen når kyllingen begynner å bli ferdig.
Tilsett nudlene når de er ferdig kokt og bland sammen soyasaus, koriander og sesamfrø.

Retten er ferdig før du vet ordet av det! For de av dere som synes det er godt med en litt annen smak, vil jeg tro både sursøt saus eller teryakisaus gir like god smak:)

Ellers ble det ingen Hove og Kings of Leon på meg i dag. Er litt deppa av den grunn, spesielt når alternativet er skolearbeid...

Lager meg en smoothie, kanskje hjelper det litt!

God kveld til alle, enten dere er på Hove eller ei:)

- Helsefrøken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar