- 3 stk kyllingfilet
- fullkornpasta
- paprika
- agurk
- 3 egg
- crispy salat
- pesto
- tomat
- krydder etter eget ønske
Jeg hadde glemt å kjøpe agurk og måtte erstatte den med vannmelon akkurat i dag. Tipper det blir like bra.
Kyllingen kuttes i terninger og stekes i panna. Salatingrediensene kuttes i ønsket størrelse. Pastaen koker du etter anvisningen, ca 12 min og blander inn pestoen. Jeg bruker selvsagt hjemmelaget pesto. Oppskriften har jeg hentet fra en kokoebok som heter "helsekokeboken" og kommer her:
- 1 potte frisk basilikum
- 2 fedd hvitløk
- 100 g pinjekjerner
- 1 dl revet parmasanost
- 1/2-1 dl olivenolje
- salt og svart pepper etter egen smak
Alt blandes i en stor bolle og serveres med hardkokte egg!
Håper dette gav et aldri så lite tips på en tirsdags ettermiddag. Selv går jeg avgårde for å hente datteren min i barnehagen. Når mannen er borte med bilen, er dette hverdagsmosjon på best mulig utnyttet måte.
Heldigvis skinner solen:)
- Vibeke
takk for tips til pesto, den skal prøves!! :)
SvarSlettBare hyggelig Jeanette:) Håper den faller i smak! Klem
SvarSlett