- 5 dl Bjørns havregryn
- 2 dl solsikkekjerner
- 2 dl gresskarkjerner
- 1 dl linfrø
- 1 dl sesamfrø
- 4 ss kruskakli
- 4 ss havrekli
- 4 ss kokos
- 2 ss sukrin
- 1/2 - 1 ts vaniljepulver
- 12 ss olje (ikke olivenolje, men helst rapsolje, kokosolje eller linfrøolje)
- 1 dl tørkede tranebær
- 1 dl rosiner
Alt blandes sammen i en bolle, oljen blandes i tilslutt.
Etter at blandingen er ferdig stekt, tilsetter jeg både rosiner og tørkede tranebær. Her er et godt tips også å tilsette nøtter, men det utelater jeg på grunn av allergi. Det smaker ypperlig med mager kesam til, men også naturell yoghert og biola smaker godt til.
Håper dette gav inspirasjon til å lage en god porsjon.
Nå stikker jeg på middagsklubb med fine jenter!
God kveld til alle.
- Vibeke
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar