torsdag 4. april 2013

Middag på en, to, tre!

Her kommer nok et middagstips fra meg. Litt sent ute med oppdatering i dag, men har vært på skolen hele dagen og telefonen var svært så kranglete med opplasting til bloggen. Må få fikset på det så fort som mulig!

Uansett, på hektiske dager som i dag er det viktig å ha middag som er lett og rask å lage. Min egenproduserte laksewok er derfor et glimrende alternativ. Dette går faktisk unna på ca 20 min, altså kortere enn det tar å varme opp mye annen ferdigmat. Retten består også av fin balanse av både fett, proteiner og karbohydrat. Alt du trenger med andre ord!

Til 3 personer trenger du følgende:


  • 1 stk paprika
  • 1/2 squash
  • 1 pk bønnespirer
  • 4 laksefileter, beinfri
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • koriander
  • 1/2 pk fullkornsnudler



Først koker du opp fullkornsnudlene. Mens den står og koker kutter du fisk og grønnsaker i terninger.




 



Stek deretter fisken i panna før du tilsetter bønnespirene, squashen og paprika. Når nudlene er ferdig kokt heller du av vannet og blander det inn.


Strø over sesamfrø og soyasaus og avslutt med hakket koriander på toppen. 


 


Håper det smaker, det syns i hvert fall jeg!

- Vibeke



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar